Testimonial Organizare nunta Bucuresti

Cel mai bun sfat pe care l-as putea da unei mirese to be ar fi sa-si ia un wedding planner, mai ales daca esti super ocupat la job. Al doilea cel mai bun sfat ar fi s-o ia pe Adriana pentru jobul mai sus mentionat :),

Pentru mine si sotul meu, toate pregatirile de nunta au parut foarte usoare si au venit intr-un curs firesc si bine organizat de Adriana, fara stres. Dupa vreo doua discutii destul de scurte, la inceput, cu scopul de a ne cunoaste, am inceput sa primim, din cand in cand, cate-un mail / mesaj care spunea: acum trebuie sa alegem asta – uite alternative, acum mai aveti de facut cealalta – uite cum se rezolva, cum am mai facut in trecut, cam care e experienta.

Alternativele n-au fost foarte multe, dar au fost foarte bune, si n-am avut decat sa alegem una din ele, care era mai aproape de sufletul nostru. Am avut mare incredere in Adriana, ne-a recomandat exact ceea ne doream. Nici nu vreau sa-mi imaginez cat timp si nervi am fi consumat noi cautand si discutand cu fiecare colaborator in parte.

In timpul evenimentului noi n-am stiut cand vine felul unu, cand al doilea, etc, eram doar consultati doar daca era ceva realmente deosebit. Ceea ce n-a prea fost cazul. Asa ca ne-am putut distra in voie si totul a fost absolut minunat.

Multumiri multe Adrianei, colegilor ei de la Creatorii de Nunti (in special Biancai), dar si tuturor celorlati furnizori / colaboratori; a fost o petrecere a noastra, restransa, alaturi de familie si prietenii cei mai buni, fara batai de cap de niciun fel 🙂

Dana & Erdinc, 29 Iulie 2017 | Isoletta, Bucuresti
Multumim Stefan Droasca pentru fotografii.