Pachete servicii organizare nunta

PLAN - PRICE

Description

Nunta ta in Criza

135 euro/ora

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Cautare Restaurant

NNN euro

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Coordonare in Ziua Nuntii

Oferta personalizata

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Semper audire mnesarchum
No alia prompta torquatos
Melius omnesque at sed

Knowledge & Expertize

Descriere pachet si informatii folositoare:

In cadrul acestui pachet de servicii veti avea desemnat un coordonator principal cu care veti pastra legatura pe toata durata pre-eveniment. Acesta va reprezenta pentru voi o punte de comunicare catre furnizorii de baza, eliberandu-va timp pretios.

Serviciile din pachetul DIY Wedding sunt incluse in acest pachet?

Da, toate serviciile incluse in primul pachet se regasesc in serviciile din pachetul Knowledge & Expertize. Sfaturile vor veni pe tot parcursul colaborarii, nu doar in prima intalnire.

Ce se intampla daca vom avea nevoie de furnizori extra celor de baza?

Veti avea optiunea sa adaugam punctual costul aferent noului serviciu, sa faceti upgrade la urmatorul pachet sau veti putea alege sa tineti voi legatura cu ei pana la eveniment.

In functie de ce se personalizeaza oferta acestui pachet?

Incercam sa ne adaptam tuturor cerintelor clientilor nostri. Ofertele se personalizeaza in functie de numarul de invitati estimat pentru ca acesta poate schimba numarul de ore si numarul de persoane din echipa Creatorii de Nunti dedicate evenimentului. Numarul de luni necesare organizarii si perioada in care voi doriti sa aiba loc evenimentul mai pot influenta oferta.

Ce se intampla in Ziua Nuntii? Cine de ce se ocupa? Va fi coordonatorul principal prezent?

In Ziua Nuntii echipa de organizare, aferenta evenimentului vostru, va ajunge la restaurant si va aranja sala si gradina cu toate obiectele decorative discutate, cu papetaria necesara evenimentului exact in forma si designul discutat. Echipa se va ocupasi  de primirea invitatilor, eliberand mirii de presiunea de a coordona asezarea invitatilor la mese. Coordonatorul principal nu va fi prezent in Ziua Nuntii, dar va fi disponibil pentru coordonarea echipei de la fata locului, in cazul unor neclaritati sau situatii aparute last minute.

No Stress Wedding

Descriere pachet si informatii folositoare:

In cadrul acestui pachet de servicii veti beneficia de colaborarea cu coordonatorul vostru principal pe toata perioada pre-organizare eveniment si in Ziua Nuntii de dimineata pana …well dimineata. 🙂 Coordonatorul va reprezenta punctul vostru de contact catre toti furnizorii si veti beneficia de experienta si cunostintele acestuia pentru orice fel de idee pamanteana sau nastrusnica pe care ati vrea sa o aplicam la nunta voastra.

Serviciile din pachetul DIY si K&E sunt incluse in acest pachet?

Da, toate serviciile incluse in primul si al doilea pachet se regasesc in serviciile din pachetul No Stress Wedding. Sfaturile vor veni pe tot parcursul colaborarii, nu doar in prima intalnire.

Ce primesc practic in plus fata de pachetul K&E Wedding?

In cadrul pachetului K&E Wedding beneficiati de aceeasi calitate si eficienta in organizarea evenimentului din partea agentiei Creatorii de Nunti. In cadrul pachetului No Stress Wedding veti beneficia de serviciile noastre all inclusive. Noi ne asumam sa va trimitem  cele mai bune propuneri de furnizori si sa coordonam ulterior colaborarea cu ei. Absolut toti furnizorii de care va fi nevoie pentru o nunta sa cum va doriti, nu doar cei de baza. In plus, pe perioada pre-eveniment veti beneficia de intalniri lunare cu coordonatorul principal. Si cel mai important beneficiu este prezenta coordonatorului in Ziua Nuntii (zi si noapte) –  veti fi invitati la nunta voastrarelaxati si bucurandu-va de toti prietenii si de familiile voastre. Pentru ca exista acea persoana care se ocupa de toata organizare si de desfasurarea activitatilor pentru voi. 

De ce aveti nevoie de bugetul nostru in formularul de contact?

Bugetul vostru este unul dintre primele lucruri pe care il luam in calcul atunci cand conturam oferta pentru organizarea evenimentului vostru. Cele de mai sus sunt 3 pachete de baza, dar aproape de fiecare data am ajustat, modificat, adaugat servicii in functie de dorintele si bugetul clientilor nostri.

FAQ

De ce am nevoie de un organizator de nunti?

Nu aveti nevoie absoluta de unul. Acest serviciu nu intra in baza piramidei nevoilor lui Maslow. Alegerea serviciului de organizare eveniment reprezinta mai degraba comoditate si lux. Luxul de a fi sigur ca ai ales sa lucrezi cu cei buni mai furnizori, cu raport calitate-pret corect. Si comoditatea de a avea timp liber intre momentul in care unul dintre voi a spus „Da” si nunta. Externalizarea timpului tau petrecut cautand idei, locatii, furnizori, documentandu-te despre toti si toate si in final fara sa ai de fapt siguranta ca ai luat decizia corecta, nebazandu-te pe experienta si expertiza. Mantra agentiei noastre este eficienta si eficacitate astfel incat pe langa organizarea evenimentului, de cele mai multe ori va organizam si pe voi. 🙂

Cu cate luni inainte de nunta trebuie sa va contactez?

Cat mai din timp posibil. Auzim des „nu avut timp de nimic, nicidecum sa va contactam.” – acesta este momentul perfect sa ne sunati. Veti petrece 2 ore cu noi la prima intalnire si apoi noi ne ocupam de absolut tot. Tocmai pentru ca nu aveti timp ar trebui sa contactati cat mai repede un organizator. Cu cat mai din timp ne cunoastem, cresc sansele sa alegem din toata diversitatea de locatii, fotografi, videografi, dj sau formatii live, etc.

Aveti o lista de furnizori cu care trebuie sa lucram obligatoriu?

Nimic nu este obligatoriu in colaborarea cu noi. Sau bine … sa fiti prezenti in ziua nuntii. 🙂 Avem o lista de furnizori in care avem foarte mare incredere si daca sunt liberi in data evenimentului vostru si se potrivesc cu voi ca stil ii veti primi ca recomandare.
Bineinteles ca si bugetul vostru este un aspect foarte important in alegerea furnizorilor si vom tine cont de el.

Daca am deja toti furnizorii de baza, mai pot apela la serviciile voastre?

Bineinteles. Serviciile noastre de baza sunt coordonarea furnizorilor pe perioada pre-eveniment, realizarea conceptului personalizat, prevenirea a cat mai multe situatii neprevazute (desigur prevazute de noi in urma experientei de peste 6 ani de organizare nunti) si gestionarea evenimentelor din Ziua Nuntii. Inainte sa incepem colaborarea va trebui sa stim care sunt furnizorii deja semnati si daca este totul in regula cu formula aleasa… super! La treaba. 🙂 Insa ne rezervam dreptul de a refuza evenimente daca sunt semnati furnizori in care noi nu avem incredere, care stim deja ca nu livreaza ce trebuie sau ca nu au bun simt. Da, am refuzat evenimente tinand cont de lista de furnizori.

Cum alegeti funizorii pe care ii recomandati?

In primul rand ne bazam pe diversitatea de furnizori cu care am colaborat foarte bine in toti acesti 6 ani de evenimente. Au raport calitate-pret foarte bun si in plus au bun simt si sunt intelegere. In perioada roz toate lumea e ok, mai ales la prima intalnire inainte sa platiti avansul. Dar in momentele in care apare ceva nepravazut, trebuie sa ne adaptam, sa fim intelegatori, etc. acolo se vede diferenta de personalitate. Si preferam sa lucram cu cei care au iesit la suprafata din multitudinea de furnizori ( si cand spun multitudinea… nu este o metafora 🙂 ). Desigur nu avem nimic impotriva sa incepem colaborarea si cu furnizori noi – toti au fost noi la un moment dat. Insa trebuie sa ii facem un background check in piata, printre ceilalti furnizori si ceilalti wedding planneri.

Daca am nevoie doar de Coordonator in Ziua Nuntii ma puteti ajuta?

Desigur. Este un serviciu special de coordonare si managament eveniment si se personalizeaza in functie de numarul de persoane prezente la nunta, de numarul de ore alocate in saptamana dinaintea evenimentului si  de numarul de ore necesar in Ziua Nuntii. Completati formularul de pe pagina de contact si alegeti Coordonare si Management Eveniment la pachete si vom reveni in cel mai scurt timp cu propunerea noastra pe email.

Cat de flexibile sunt pachetele voastre de servicii?

Cat de flexibile este nevoie, dar fara sa le „rupem”. 🙂 Fiecare nunta si fiecare cuplu este diferit. Pornind de la stadiul pregatirilor, lunile pana la eveniment, numarul de participanti, orasul in care isi doresc sa se intample evenimentul pana la dorintele legate de concept si design. Ne adaptam de fiecare data la toate cele de mai sus si in plus, la bugetul fiecaruia. Reorganizam, daca este nevoie, pachetele astfel incat sa se potriveasca pe fiecare cerinta in parte. A nu se intelege ca acelasi set de servicii le ofera pe preturi diferite. Nu ar fi corect fata de nimeni. Ne adaptam si impreuna putem gasi o solutie de colaborare.

Negociati preturile pachetelor?

Pachtele noastre sunt realizate foarte transparent tinand cont de un numar de ore necesar pentru fiecare tip de serviciu si costul per ora. Nu negociem numarul de ore necesare realizarii unui serviciu anume pentru ca am ajuns, dupa 9 ani de tinut evidenta, sa eficientizam timpul si sa stim care este numarul minim de ore pentru un serviciu anume. In acelasi timp nu negociem nici costul per ora de lucru. Dar banuim ca voi va doriti sa va incadrati intr-un buget, nu doriti o discutie doar „dragul” de a negocia. Din acest motiv, asa cum am raspuns si la intrebarea de mai sus pachetele sunt foarte flexibile si incercam realmente sa ne adaptam nevoilor voastre. 

Puteti organiza evenimente doar in Bucuresti?

Putem organiza evenimente oriunde in tara si chiar in lume. Chiar ne dorim provocari si le primim an de an. De la nunta pe malul marii pana la nunta in varf de munte. De la nunta in gradina in mijlocul Bucurestiului pana la nunta la conac si mosie. Voi ce fel de nunta va doriti? In ce oras? In ce stil? Completati formularul de pe pagina Contact si vom reveni in cel mai scurt timp cu o propunere de organizare si coordonare.

Cum procedati atunci cand mirii nu locuiesc in tara?

Aproximativ 40% dintre mirii nostri traiesc si muncesc in afara tarii. Este intr-adevar un pic mai dificil sa ne intalnim live, dar pentru asta exista bunul nostru prieten Skype. Ca sa va spun sincer de foarte multe ori recurgem tot la el si pentru miri care locuiesc si muncesc in Bucuresti, dar nu au niciodata timp sa ajunga impreuna la o intalnire. Ne adaptam. Colaborarea cu agentia noastra nu implica prezenta voastra live pentru organizare. Din contra. Noi preluam aceste responsabilitati si ne dedicam timpul si cunostintele pentru evenimentului vostru. Voi veti vedea in timp real statusul listei de activitati in cadrul aplicatiei de planning online.

Organizati "decat" nunti?

Desi ne numim Creatorii de Nunti si am ales intentionat acest nume pentru a defini nisa pe care doream sa ne axam, organizam orice fel de eveniment. Mirii nostri, de regula au unul sau doua botezuri dupa nunta. La cine sa apeleze daca nu la cei in care au avut incredere pentru organizarea nuntii. Tot ei lucreaza in companii mai mici sau mai mari. Si aceste companii au nevoie de petreceri de Craciun, teambuoldinguri, coordonare zile de training, coffee breaks, etc. Facem de toate cu drag si cu toate acestea inima noastra este langa nunti.