Alice & Bogdan | Flavours in the Garden, Bucuresti

Despre ei, noi și nunta lor 🙂

” – Da, ne dorim nuntă anul acesta. Dar știm că suntem la final de septembrie și nu mai avem când să o facem.

– Păi cum? Mai avem Octombrie și Noiembrie. 🙂 Ne descurcăm. Voi spuneți că vă iubiți și vreți nuntă și eu mă ocup de restul.”

Așa a început călătoria nunții pentru Alice și Bogdan. Și în mai puțin de două luni aveam toată nunta organizată.

Veți vedea în poze cât de relaxați au fost și ce înseamnă cu adevărat No Stress Wedding. 

Ei despre noi și nunta lor 🙂

Testimonial Alice & Bogdan

 mulțumesc și  iubesc! 

 

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima mulțumirea și recunoștința! Vă mulțumesc din suflet pentru implicare și pentru profesionalism. Sunt impresionată de chimia pe care am avut o cu tine Adriana…și de faptul că am avut acelasi viziuni asupra evenimentului. 

Mulțumesc întregii echipe încă o dată ,datorită vouă am fost cu siguranță cea mai relaxată mireasă și neam bucurat de petrecere așa cum mulți uită să o facă! 

#nostresswedding chiar există! Eu sunt exemplu clar al omului ocupat care a muncit până vineri seara cu o zi înainte de eveniment. Și da… am crezut în acest concept și recomand tuturor din tot sufletul. 

Ziua Nunții …cea mai frumoasă zi din viața noastră! Noi 2 neam distrat maxim, ne-am bucurat de muzică, de mâncare, de cvartet, de band.  

Locația a fost una de poveste, aranjamentele florale completând tabloul perfect al nunții de poveste.    

Un lucru este sigur, trebuie să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului. Recomand cu căldura pentru viitorii miri să apeleze la un wedding planner dacă își doresc cu adevărat să se bucure și ei de eveniment…Nu numai invitații! Până la urmă nunta trebuie să fie o bucurie, nu un sters.  

 

 

                Va mulțumesc din suflet! 

 

Alice & Bogdan, 11 Noiembrie 2019 

Most Recent Entries