Dana & Erdinç| Isoletta Events, Bucuresti

Despre ei, noi și nunta lor 🙂

El a venit acum 7 ani în România și bineînțeles că s-a îndrăgostit de Dana.

Acum noi am organizat o nuntă, o petrecere cum ar zice Dana, restrânsă – prieteni foarte apropiați și familie, dar plină de viață. Am contopit stilul românesc cu cel turcesc și puteți vedea mai sus cât de bine s-au simțit cu toții.

A fost o plăcere să lucrez cu acești oameni minunați care emanau iubire unul pentru celalalt în orice discuție, alegere sau privire.

Mulțumim pentru colaborare și ajutor echipei de mai jos.

Ei despre noi și nunta lor 🙂

Testimonial Dana & Erdinç

Cel mai bun sfat pe care l-aș putea da unei mirese to be ar fi să-și ia un wedding planner, mai ales dacă ești super ocupat la job. Al doilea cel mai bun sfat ar fi s-o ia pe Adriana pentru jobul mai sus menționat 🙂

Pentru mine și sotul meu, toate pregătirile de nuntă au părut foarte ușoare și au venit într-un curs firesc și bine organizat de Adriana, fără stres. După vreo două discuții destul de scurte, la început, cu scopul de a ne cunoaște, am început să primim, din când în când, câte-un mail / mesaj care spunea: acum trebuie să alegem asta – uite alternative, acum mai aveți de facut cealaltă – uite cum se rezolvă, cum am mai facut în trecut, cam care e experiența. Alternativele n-au fost foarte multe, dar au fost foarte bune, și n-am avut decât să alegem una din ele, care era mai aproape de sufletul nostru.

Am avut mare încredere în Adriana, ne-a recomandat exact ceea ne doream. Nici nu vreau să-mi imaginez cât timp și nervi am fi consumat noi cautând și discutând cu fiecare colaborator în parte.

În timpul evenimentului noi n-am știut când vine felul unu, când al doilea, etc, eram consultați doar dacă era ceva realmente deosebit. Ceea ce n-a prea fost cazul. Așa că ne-am putut distra în voie și totul a fost absolut minunat.

Mulțumiri multe Adrianei, colegilor ei de la Creatorii de Nunți (în special Biancai), dar și tuturor celorlați furnizori / colaboratori; a fost o petrecere a noastră, restrânsă, alături de familie și prietenii cei mai buni, fără bătăi de cap de niciun fel:)

Dana & Erdinç

Most Recent Entries