Cand am inceput planificarea acestui eveniment frumos din viata noastra, stiam din experientele prietenilor nostri cat de solicitanta e aceasta perioada de pregatire si organizare a nuntii, astfel incat in final mirii abia asteptau sa treaca nunta mai repede si sa termine cu acest chin.

De aceea asociam nunta cu stres, griji numeroase, lipsa de timp pentru cuplu de a se relaxa si bucura de ei insisi – cine isi doreste astfel de amintiri despre nunta lor? Tocmai din aceasta cauza am stiut de la inceput ca vrem sa lasam partea grea pe mana profesionistilor, iar noi doar sa ne bucuram de rezultate!

organizare nunta, de ce sa lucrez cu un wedding planner, wedding planner, creatorii de nunti, adriana petre

Adriana ne-a fost recomandata cu multa incredere de o prietena a familiei, care a avut o nunta superba, si ca sa vezi, pe Adriana ca wedding planner. 🙂

La intalnirea de cunoastere, ne-a cucerit! Ne-a povestit cu atata entuziasm despre o multime de lucruri frumoase pe care le putem face, despre colaborarea ei cu furnizori de incredere, despre greutatile cu care mirii se vor confrunta atat pana la nunta cat si in timpul acesteia.

Cand esti abia la inceput cu planificarea nuntii, si totul inca pare rupt ca din filme si povesti, poate parea ca cei care povestesc despre cat este de greu sa organizezi o nunta, exagereaza. Hai, cat de greu poate fi?!..

Ei bine, acum cred cu tarie in valoarea adevarata a efortului depus la organizarea unui astfel de eveniment si ma bucur mult ca am hotarat sa fim „invitati la propria nunta” si sa ne distram din plin, in loc sa fim intruna concentrati pe problemele care pot aparea in orice moment.

Pentru mine a fost foarte important sa stiu ca furnizorii recomandati de Adriana sunt de incredere, au mai colaborat in trecut si livreaza rezultate foarte bune. Tocmai de aceea nu am stat nici un minut cu grija, ca vreo unul din ei nu va aparea la eveniment, sau nu va respecta aranjamentul initial. Toata comunicarea cu ei a fost tinuta de Adriana, iar asta a insemnat o grija in minus pentru noi. 

Oricate forumuri ai vizita, la cate targuri de nunti ai merge, cu cate prietene casatorite ai vorbi – sfaturile lor nu se pot compara cu cele ale unui wedding planner.

Adriana ne-a inteles foarte bine personalitatile, deseori facea alegeri mici in locul nostru, stiind sigur ca ne vor placea (si asa si era), dar cel mai important e ca ne spunea daca o idee pe care o avem nu se potriveste in cazul nostru, identifica din timp posibile probleme cu locatia, invitatii, chelneri etc., si gasea solutii de prevenire a acestora. 

Iar pentru echipa ei nu am decat cuvinte de lauda! Toti au fost foarte prietenosi, de incredere, flexibili, ne-au ajutat si cu treburi care nu erau neaparat responsabilitatea lor.

A trecut perioada de pregatiri, a venit marele eveniment.. Gandurile iti sunt pline de griji despre cum va iesi coafura, machiajul, cum vei rezista pe tocuri toata ziua si noaptea…

Nici un gand insa despre faptul daca invitatii au fost asezati la mese corespunzator; daca florile sunt bine aranjate (un mare multumesc Flor Ali pentru superbele aranjamente!); daca tortul si candy barul au ajuns la locatie si daca sunt puse la locul stabilit; daca sunetistii au loc unde sa isi instaleze echipamentul, etc.

Nu am avut nici un moment de ingrijorare, pentru ca stiam ca Adriana si echipa ei au totul sub control. 

Iar seara am putut sa dansam si sa fim cu cei dragi, fara a fi deranjati cu diferite probleme organizatorice (care, dupa cum am aflat mai tarziu, nu au lipsit 🙂 ).

Dupa plecarea invitatilor, rupti de oboseala cum eram, cum ar fi fost sa mai si strangem de pe mese aranjamentele florale, ramele cu numarul meselor, candy barul? Nici gand! Adriana si albinutele ei roiau prin sala, stiind exact ce au de facut.

Am avut o nunta exact cum ne-am dorit, chiar mai frumoasa decat ne asteptam! Si pentru ca mirii sunt cei care fac atmosfera in timpul petrecerii, datorita faptului ca am fost relaxati si fericiti, am transmis acest sentiment si invitatilor, care s-au bucurat si ei la randul lor de aceasta sarbatoare.

Asadar, multumim din suflet echipei Creatorii de Nunti, pentru aceasta colaborare frumoasa si o nunta de vis!

Ludmila & Ovidiu Ganciu, 1 Octombrie 2016