Share to Facebook Share to Twitter Blog
creatorii de nunti

Cariere

Esti creativ, sociabil si te descurci in situatii-limita? Atunci te asteptam sa faci parte din echipa noastra de organizatori de nunti intr-un internship pe toata perioada verii.
Ce faci vara aceasta?
Ce-ai zice totusi de o experienta noua, de o aventura placuta in domeniul organizarii de nunti, alaturi de o echipa de oameni entuziasti, pregatiti sa te cunoasca si sa te invete tot ce stiu? Noi, Creatorii de Nunti te asteptam sa iei parte la un intership de 3 sau 4 luni in cadrul firmei noastre, unde iti garantam ca te vei bucura de fiecare clipa. De asemenea, la sfarsitul internshipului iti putem oferi posibilitatea de a face parte full time din echipa noastra de organizatori.

Cum arata candidatul ideal?
Iti imaginai de mic scenarii originale pentru nunta lui Barbie si a lui Ken? Ai fost fascinat de lumea nuntilor, ai cerut sau ai fost ceruta in casatorie cu un inel din plastic, ai prins buchetul miresei si ti-ai facut planuri despre cum ar arata nunta perfecta? Atunci te asteptam sa vezi cum stau lucrurile in realitate.
Ne-ar mai placea sa fii:
  • Sociabil, cu simtul umorului dezvoltat, dezinvolt si creativ;
  • Orientat spre cerintele clientilor, organizat, atent;
  • Familiar cu programele de baza, cum ar fi Microsoft Office;
  • Interesat sa afle detalii despre cum se conduce cu succes o firma de organizare de evenimente;
  • Familiar cu Adobe Photoshop (bonus).

  • Creatorii de Nunti este o agentie specializata in organizarea de evenimente, care pune la dispozitia clientilor servicii complete in domeniu. De la conturarea stilului nuntii, integrarea tuturor elementelor in scenariul nuntii, pana la alegerea invitatiilor, seturilor de nunta si a marturiilor, echipa Creatorilor de Nunti este mereu organizata si gata de actiune.
    Suna bine pentru tine? Atunci trimite-ne cv-ul tau la adriana@creatoriidenunti.ro si te vom invita in showroom-ul nostru sa ne cunoastem.

    Acasa Da, si acum? Rolul nostru Servicii Despre voi Galerie Contact